(Eesti) Karl Väino mõistatus

Karl Väino mõistatus

Nagu meie oma Da Vinci kood!

Uues kaasahaarava legendiga maastikumängus on nuputamist, liikumist ja meeskonnatööd! Iga meeskond saab endale koopia K. Väino omaaegsest portfellist koos selle salapärase sisuga! Et lahendada Väino portfelli mõistatus, tuleb teil koti sisu kasutades maastikul jälgi ajada, uurida vihjed, murda lahti koode ja täita ülesandeid.

Legendi kohaselt leiti rahvamuuseumi kolimise käigus üks lukustatud kast, millel on venekeelne kiri hoiatusega, et kasti jõuga avamine hävitab selle sisu. Muuseumi töötajad kinnitavad, et uusimate dateerimismeetoditega on kindlaks tehtud, et kast kuulus tõepoolest Karl Väinole. Just sedasama kasti on aardekütid aastakümneid otsinud!

Pane tiim proovile!

Karl Väino oli omal ajal teada-tuntud oma lahutamatu nahkportfelli tõttu. See oli tal alati kaasas — nii koosolekutel kui ka Kalma saunas. Portfelli omaniku kohta on aastatega liikvele läinud palju legende, mis on aja jooksul muutunud aina värvikamaks ja rikastunud uute versioonidega. Üks neist väidab, et Väino peitis kuhugi midagi hinnalist ja porfellis on vihjed selle kohta. Teise legendi põhjal võib arvata, et mees hoidis lukustatud kastis hoopis midagi isiklikku, mis sel ajal avalikustamist kartis.

Nüüd, kui ootamatult leiti too salapärane kast, on igaühel võimalus asuda mõistatust lahendama ja selgus majja lüüa!

Meil on Karl Väino kuulsast portfellist tehtud 25 koopiat! Selles on erinevat ajastukohast kraami: kompass, rublad, viinapudel, tööriistad ja palju esemeid, millega esmapilgul oskagi midagi peal hakata. Teil võimalus end proovile panna ja mõistatus lahendada! Iga tiim saab porfelli koopia ja lisaks moodsa nutika abilise! Kui meil õnnestub koos mõistatus lahendadada ja kast avada, siis jagatakse selle sisu ära. Kõige suurema panuse andnud tiim saab kastist valida autasu esimesena.

Mõistatuse lahendamine käib 6-7 liikmelistes tiimides. Erinevad ülesanded ja väljakutsed asuvad maastikul eri kohtades, liikumisel tuleb kasutada nii vana head kompassi, kui elektroonist kaarti. Ülesannete seas on nii nuputamist, kui ka reaalseid ülesandeid. Iga lahendatud ülesanne viib järgmiseni. Mäng on jõukohane kõigile — selles on sees ka õlekõrred, mida kasutades saad mängus edasi, kuid mille kasutamine võib kahandada võiduvõimalusi. Põnevust ja pinget lisab piiratud aeg!

* Mõistatust on saab lahendada  kevadel, suvel ja sügisel (miinuskraadidega ei saa mängida).
* Sobib mängimiseks pimedas pealampidega, lambid meie poolt
* Mäng vältab kokku 2,5 tundi.
* Korraga saab koodi murda kuni 200 inimest, minimaalne 10 inimest
* Mängida saab eesti ja inglise keeles

Korralduse tasu

Grupi suurus         Hind osaleja kohta
12 – 30 inimest      30 €

Hinnale lisandub käibemaks 20%

Mängu korraldab seiklusfirma 360 kraadi.
www.360.ee